10 elokuuta 2022

Ihana arki! Aloita kouluvuosi hankkimalla hyvä kalenteri!

Sinne se taas meni, lasten kesäloma. Käsi ylös, kenen mielestä se tuntui aika pitkältä? Minusta alkoi tuossa heinäkuun puolivälin tienoilla tuntua, että alkais jo arki ja lasten koulut (ja lapsista myös!).

Minulle paras tapa selvitä arkirumbasta on hyvä kalenteri. Meillä on seinällä perhekalenteri, jossa on suurpiirteisesti asiat. Lisäksi hankin aina A5-kokoisen kalenterin, jonne saan tarkemmin asioita ylös.

Olen testannut paljon erilaisia perheille ja äideille suunniteltuja kalentereita. Tykkäsin esimerkiksi Aikataidon kalenterista. Viime lukuvuonna minulla oli Burden Scribble käytössä. Molemmissa on paljon hyviä puolia mutta ne ei sytyttäneet minua ihan täysin.

Nyt törmäsin Burden Make It Happen -lukuvuosikalenteriin ja se vaikutti kivalta, joten ostin sen tälle vuodelle! Siinä on aukeamalla viikonpäivät ja minun tarpeisiin riittävästi tilaa, lisäksi aukeamalla on muistiinpanoja varten erilaisia bokseja. Tykkään ideasta! Katsotaan miten se lähtee meillä rullaamaan.Lisäksi olen tehnyt Canvalla meille oman A4-kokoisen tulostettavan kalenterin, jossa on pieni tila viikon tapahtumille, mutta pääosassa on ruokalista ja mitä hankintoja tarvitsee tehdä listan toteuttamiseen. Esittelen tämän hieman myöhemmin. 

Joko sinulla on kalenteri hankittuna? Millaisen hankit?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti