Palvelut

Henkilökohtainen ravintoanalyysi- ja ohjelma kirjallisena

3-5 päivän ruokapäiväkirjan sekä esitietolomakkeen pohjalta teen sinulle ravintoanalyysin nykytilanteestasi sekä tavoitteidesi mukaisen ruokavaliomallin ja ohjeen sen toteuttamiseen. Tähän simppeliin palveluun ei kuulu tukea, ainoastaan ohjeet sähköpostiin (pdf-tiedostona) tai paperilla.
  • Analyysin ja ohjelman hinta on 59 euroa, sis. alv. 24 %


Etä ravinto- ja hyvinvointivalmennus

3-5 päivän ruokapäiväkirjan sekä esitietolomakkeen pohjalta teen sinulle ravintoanalyysin nykytilanteestasi ja tavoitteidesi mukaisen ruokavaliomallin.

 • Etävalmennukseen kuuluu palautesähköposti, jossa saat analyysin, ruokavaliomallin ja lisäohjeita ruokavaliomallin hyödyntämiseen sekä yhden ruokaohjeen jokaiselle päivän aterialle. Lisäksi saat arkeesi sopivia hyvinvointisuosituksia ja -vinkkejä. Tutustuttuasi materiaaliin voit laittaa minulle kysymyksiä sähköpostitse tai messengerillä. Kolmen viikon kuluttua vielä seuranta sähköpostilla, jolloin kyselen kuulumisiasi. Valmennukseen kuuluu sähköposti/messengertuki valmennuksen ajalle.
  • Etäohjeistuksen hinta: 
   • 1 kk 99 euroa, sis. alv. 24 %
   • 2 kk 129 euroa, sis. alv. 24 %
   • 3 kk 159 euroa, sis. alv. 24 % 

Ravinto- ja hyvinvointivalmennus

 3-5 päivän ruokapäiväkirjan sekä esitietolomakkeen pohjalta teen sinulle ravintoanalyysin nykytilanteestasi ja tavoitteidesi mukaisen ruokavaliomallin.

 • Valmennukseen kuuluu yksi tapaaminen per kuukausi sekä valmennuksen ajalle sähköposti/messengertuki. Saat tapaamisella  analyysin, ruokavaliomallin ja lisäohjeita ruokavaliomallin hyödyntämiseen sekä yhden ruokaohjeen jokaiselle päivän aterialle. Lisäksi saat arkeesi sopivia hyvinvointisuosituksia ja -vinkkejä. Tapaamisella käydään läpi analyysia, ohjeita ja vinkkejä. Useamman kuukauden valmennuksien tapaamisten aiheet sovitaan asiakkaan toiveiden mukaisiksi.
  • Valmennuksen hinta:
   • 1 kk 139 euroa, sis. alv. 24 %
   • 2 kk 189 euroa, sis. alv. 24 %
   • 3 kk 239 euroa, sis. alv. 24 %
  • Tapaamiset tällä hetkellä mahdollisia Haapajärvellä (tapaamiset arkisin tai viikonloppuisin) ja Kiuruvedellä (tapaamiset viikonloppuisin). Myös Iisalmessa onnistuu satunnaisesti jos niin sovitaan.
  • Myös lisätapaamiset ovat mahdollisia, hinta on 49e/tunti. Lisätapaamisella voidaan käydä tarkemmin läpi vaikka arjen aikatauluja ja miettiä miten hyvän olon palikoita voitaisiin asetelle sinne entistä paremmin – mistä löytää aikaa ruoanlaitolle (ja pohtia viekö se oikeasti paljon aikaa), liikunnalle, perheen yhteiselle ajalle, levolle…. Tai lisätapaamisella voidaan käydä yhdessä ruokakaupassa tutkimassa miten löytää asiakkaan kukkarolle sopivia hyviä ja terveellisiä aineksia arjen ruokailuihin - lisätapaamisen siäsltö määräytyy asiakkaan tarpeen mukaan :)


    Valmennuksia on mahdollista jatkaa, jolloin jatkon hinta räätälöidään tarpeen mukaan.

Tilaus sähköpostilla hyvanolonpalikat (at) gmail.com

Vastaussähköpostilla saat valmennussopimuksen, ruokapäiväkirjapohjan, esitietolomakkeen sekä laskun. Valmennuksissa ja ohjelmissa ennakkomaksu, useamman kuukauden valmennuksissa mahdollisuus laskutukseen erissä.

Laita rohkeasti sähköpostilla kysymyksiä jos haluat lisätietoja ennen tilaamista!
Suositut tekstit