Esimerkkejä valmennuksista

Tässä muutama esimerkki millainen valmennus voi olla:


Liikkujan valmennus: Ravinto-ohjelmassa otetaan huomioon harrastamasi lajin mahdolliset erityisvaatimukset, esimerkiksi juoksijan ravinto-ohjelma, kuntosaliharrastajan ravinto-ohjelma jne.

Painonpudottajan valmennus: Tavallisella ruoallakin on mahdollista pudottaa painoa eikä tarvitse nähdä nälkää!

Apua arjessa jaksamiseen: Jos iltapäivällä monesti nuupahtaa eikä illalla jaksa kuin istua sohvalla, voi apu löytyä oikeanlaisesta ruoasta ja ruokarytmistä.

Raskausajan ravinto-ohjeistus ja vinkit hyvinvointiin: Raskausajan hyvinvointiin on ruokavaliolla suuri vaikutus. Lisäksi liikuntavinkit raskausaikaan - lepoa unohtamatta.

Hyvinvointivalmennus raskauden jälkeen: Kuinka löytää aikaa terveelliselle syömiselle, liikunnalle ja omalle hyvinvoinnille vauva-arjessa; myös raskauden ja synnytyksen jälkeisen ajan hyvinvointiin on ruokavaliolla iso merkitys. Kuinka välttää väsymyksen aiheuttamat sudenkuopat - siis ne herkkukomeron tyhjentämiset päiväuniaikaan...

Ikääntyvän ravinto-ohjeistus: Selkeät ohjeet kuinka lisätä ravinteikasta ruokaa ikääntyvän lautaselle, kuinka pitää huoli riittävästä energiansaamisesta ja hyvinvoinnista ruokavalion avulla.

Kommentit

Suositut tekstit