Siirry pääsisältöön

Perjantai-illan mietteitä - blogin uusi alku (taas)

Istun tässä työpöydän ääressä ja haaveilen olohuoneessa olevista vastamelukuulokkeista 😅 Lapset rakentavat selän takana dominoketjuja ja torneja Huojuva torni -pelin palikoista (jotka itse asiassa ovat meidän häiden vieraskirja) ja minä aloitan jälleen kerran alusta blogin kirjoittamisen.

Olen aloittanut blogin ravintovalmentajana joskus viisi vuotta sitten. Innostus jäi varsinaisen valmennuksen jalkoihin ja mietin "mitä uutta minä tästäkään asiasta osaan kertoa, mitä joku muu ei ole jo kertonut". No - ei olisi pitänyt miettiä vaan kirjottaa vain, mutta näin kävi.

Sitten muutin blogin kodin hyvinvoinnin asiantuntijan blogiksi. Taas kirjoittaminen jäi tekemisen jalkoihin.

Mietin, että onkohan minulla edes mitään annettavaa tekstimuodossa kenellekään? Rakastan kirjoittamista, mutta entä jos kirjoitan ihan kökköjä juttuja?

Tiiätkö mitä? Ei haittaa. Kirjoitan silti, koska se on kivaa 😁Joten tässä istun ja kerron nyt muutaman sanan itsestäni samalla kun korvissa soi palikoiden lentely laminaattilattialle.

Minun nimeni on Minna ja täytin viikko sitten 38 vuotta. 

Minulla on puoliso ja kaksi tytärtä. Lisäksi elämää värittävät kaksi koiraa ja kaksi kissaa. Asumme omakotitalossa maalla.

Teen päätyöni sosiaalialalla isoksi osaksi etätyönä ja sivutoimisen yritykseni puuhasteluina teen ravinto- ja hyvinvointivalmennuksia, järjestelen kalentereita ja edustan HomCare Nordic Oy:n tuotteita kodin ja ihmisen hyvinvointiin. Tykkään siis kirjoittaa, valokuvata ja videoida, joten katsotaampa mitä tästä kehkeytyy!

Meillä on täällä vähän niinkuin aina jonkinlaista remonttia kesken tai ainakin suunnittelun alla. Tänä syksynä remontoitiin kahdesta "ylimääräisestä" makuuhuoneesta (lue: romuvarastosta) lapsille omat huoneet. Tästä syystä osa romuista vielä hakee paikkaansa...

Perheenä tykkäämme matkustella, mutta se on nyt ollut kaksi vuotta jäissä. Viimeksi reissasimme ulkomailla marras-joulukuun vaihteessa 2019 siskoni ja hänen poikaystävän kanssa Thaimaassa. Matkahaaveilua voi onneksi silti harrastaa 💖


Koska on perjantai, syöksyn tästä keittiöön ja alan valmistella tortilloja! Kohta huudan lapset avuksi hoitamaan omat tortillaperjantain vastuutehtävänsä. 

Ihanaa viikonloppua! 


- Minna

Kommentit