Kevättalven tarjous

Joko olet huomannut pikkuhiljaa hiipivän kevättalven ja auringon virkistävät vaikutukset? Joka päivä aurinko ei meitä piristä näkyvällä läsnäolollaan mutta ruokavaliolla, liikunnalla ja levolla voidaan vaikuttaa omaan pirteyteemme silloinkin, kun ulkona on harmaata.

Kevättalven tarjous:
-30% helmi-maaliskuun aikana tilatuista valmennuksista
eli 

Henkilökohtainen ravintoanalyysi ja –ohjeistus sekä liikuntasuositukset etänä sähköpostituella 1.2.-31.3.2017 tilattuna 62,30e sis. alv 24%

Henkilökohtainen ravintoanalyysi ja –ohjeistus sekä liikuntasuositukset  kahdella tapaamisella 1.2.-31.3.2017 tilattuna 90,30e sis. alv 24%

Palvelut-välilehdeltä löydät tarkemmat sisällöt valmennuksista.

Jokainen asiakas otetaan huomioon yksilönä hänen omista lähtökohdistaan käsin, huomioiden muun muassa työajat, voimavarat ja arjen mahdolliset haasteet. Tavoitteena voi olla elämäntaparemontti ja sitä kautta kokonaisvaltainen hyvinvointi, parempi jaksaminen arjessa, painonhallinta, liikuntaharrastuksen aloittaminen ja sille ajan löytäminen arjessa, ruokaremontti….
Myös lisätapaamiset ovat mahdollisia, hinta on 49e/tunti. Lisätapaamisella voidaan käydä tarkemmin läpi vaikka arjen aikatauluja ja miettiä miten hyvän olon palikoita voitaisiin asetelle sinne entistä paremmin – mistä löytää aikaa ruoanlaitolle (ja pohtia viekö se oikeasti paljon aikaa), liikunnalle, perheen yhteiselle ajalle, levolle…. Tai lisätapaamisella voidaan käydä yhdessä ruokakaupassa tutkimassa miten löytää asiakkaan kukkarolle sopivia hyviä ja terveellisiä aineksia arjen ruokailuihin.
Valmennuksia on mahdollista jatkaa, jolloin jatkon hinta räätälöidään tarpeen mukaan.

Hyödynnä tarjous ja tilaa oma valmennuksesi sähköpostitse

hyvanolonpalikat(at)gmail .com

Sähköpostiviestistä olisi hyvä löytyä koko nimi, syntymäaika, osoite ja puhelinnumero.

Kommentit

Suositut tekstit